Activiteiten & Nieuwtjes

Fietsroutemetwerk

Café De Drie Sterren is aangesloten bij Fietsroutenetwerk. U kunt bij ons starten bij knooppunt 01. Er zijn legio mogelijkheden voor korte en lange fietstochten. Regelmatig plaatsen we onze acties op fietsroutenet.nl, speciaal voor fietsers die een route via het netwerk uitstippelen.

Plan hier uw eigen route 

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons fietsoplaadpunt.

oplaadpunt.nl

 

Vakantie

Wij zijn gesloten van vrijdag 5 oktober tot en met dinsdag 9 oktober 2018.

Frank & Rian

Café De Drie Sterren
Maasdijk 67  Demen
0486-413193

Live muziek. Zondag 16 september 2018 vanaf 15.00 uur

Live optreden van De coverband Blue´s Inspiration bij Café De Drie Sterren.  Dit mag je niet missen. Kom naar d´n Dijk.

Frank & Rian

Café De Drie Sterren
Maasdijk 67  Demen
0486-413193

De Maasmeanders

Geniet van de Maasmeanderstrein, welke komt langs Cafe Bierhuis De Drie SterrenWil jij ook eens genieten van het Maasmeandergebied en de Maas? Maar doe jij dat liever met een treintje dan per fiets of per voet? Dan is dit een ideale activiteit: de toeristentrein!

Op een zeer bijzondere wijze maakt u kennis met het prachtige gebied aan de maas. Onderweg wordt u geïnformeerd met allerlei weetjes door informatieschermen en een geluidsinstallatie. De rit is kilometers lang zodat u veel van de prachtige omgeving ziet en intens kunt genieten van de natuur. Er is een mooie, 2 uur durende route voor u uitgezet die start en eindigt bij Café Bierhuis De Drie Sterren. Bel ons even om uw dagje uit vast te laten leggen.

Meer informatie kunt u vinden op www.maasmeanders.nl.

Speciaalbierfietsen

Kom ook speciaalbierfietsen met een tussenstop bij Cafe Bierhuis De Drie Sterren!Zes locaties + zes speciaal bieren + vier landschappen = SpeciaalBierFietsen!
Prachtige bossen, weidse polders, Middeleeuwse vestingstadjes met rivieren en dijken. Unieke lokaliteiten met ieder hun streek specialiteiten. Van het blondbier uit de Stadsbrouwerij van Ravenstein, een witbiertje van de Bierbrouwerij uit Oijen tot de Quadrupel van de Muifelbrouwerij uit Berghem. Bij Café Bierhuis De Drie Sterren wordt een Bastion van Stadsbrouwerij Wilskracht geschonken. Dit alles verenigd in een gezellige fietstocht.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.maasmeanders.nl/nieuws/speciaalbierfietsen.

Ideaal voor een leuke dag met vrienden, kennissen of familie!